Täyden palvelun pesula Vantaa ja muu  pääkaupunkiseutu

Matot ja kodintekstiilit puhtaaksi pesulassa, itsepalveluna tai kätevästi PesuaBox-automaatin kautta

Pesula Vantaa, Helsinki ja Espoo — Helposti puhtaat matot ja tekstiilit

Pesuasta saat aina puhdasta jälkeä, lämmintä palvelua sekä parhaat vinkit tekstiilien hupsis-tilanteisiin. Pesemme aarteesi taidolla ja pitkällä kokemuksella!

Löydät pesulamme Vantaalta. Kuljetuspalvelumme sekä PesuaBoxit palvelevat koko pääkaupunkiseudulla.

Palveleva pesula Vantaalla, tervetuloa!

Jätä matot ja muut hankalat tekstiilit Pesuan osaavan henkilökunnan käsiin! Löydät palvelevan pesulamme Vantaan Retail Parkista, kauppakeskus Jumbon läheltä.

PesuaBox-automaatit sujuvaan arkeen

Voiko tekstiilien pesu olla enää helpompaa? PesuaBoxit sijaitsevat arjen menojen äärellä Vantaanportissa, Vuosaaressa, Leppävaarassa, Kivistössä ja Koivukylässä.

Kun haluat pestä itse

Jäikö mattojen pesu kesämökin laiturilla vain haaveeksi? Ei huolta, meillä pesu onnistuu mihin aikaan vuodesta tahansa. Itsepalvelumme toimii ajanvarauksella.

Pesula Vantaa, palvelupesu – kohta on taas raikasta!

Puhdistamme kotisi ja vaatekaappisi aarteet 3–7 vuorokauden toimitusajalla. Palvelupesussa uuden elämän saavat esimerkiksi

 • Kone- ja laakapesussa pestävät matot
 • Peitot ja päiväpeitot
 • Petauspatjat
 • Lakanat ja verhot
 • Työvaatteet
 • Kemiallista pesua kaipaavat tekstiilit

Palvelupesuun voi tilata lisäpalveluksi kuljetuspalvelun, jossa noudamme pyykkisi kotiovelta ja tuomme ne takaisin puhtaina ja siististi pakattuna. Tutustu alta hinnastoomme – haluamme pitää hinnat mahdollisimman monelle kukkarolle sopivina!

Pesuan kuljetuspalvelu – haemme mattosi kotiovelta

Pesuan kuljetuspalvelu toimii koko pääkaupunkiseudulla. Noutopalvelun voi tilata lisäpalveluksi kaikkiin palvelupesuihin.

Noutopalvelumme hakee pestävät tekstiilit kotoa ja tuo ne puhtaina kotiin. Palvelun hinta määräytyy postinumeron mukaan, alk. 18 €.

Kätevä itsepalvelupesu

Itsepalvelupesu toimii ajanvarauksella rumpupesukoneissa. Yhden koneellisen pesu kestää noin 50 minuuttia, kuivauksen kanssa n. 2 tuntia.

Voit pestä itsepalveluna esimerkiksi

 • Puuvilla- ja räsymatot
 • Peitot
 • Petauspatjat
 • Lakanapyykin
 • Vaatepyykin, myös työvaatteet!

Myös matot voi kuivata kuivausrummussa, jolloin ne ovat heti valmiit koristamaan taas lattiaa.

Kalustepesurin vuokraus

Levisikö noutokahvi autonpenkille, tai kaipaisiko rakas sohva raikastusta? Voit vuokrata meiltä tehokkaan ja helppokäyttöisen kalustepesurin hintaan 39 €/vrk. Hinta sisältää pesuaineen.

Kalustepesuri sopii täydellisesti esimerkiksi tekstiilivuoristen huonekalujen, autonistuinten ja kiinteiden porrasmattojen pesuun.

Pesurin voi tilata myös kätevästi lähimpään PesuaBox-automaattiin – ilman lisäkuluja!

“Toistakymmentä vuotta on käytetty noin kuukausittain. Prosessi on erittäin hyvä ja kitkaton. Eihän tällainen asiakkuus kestäisi, jos ei palvelu olisi hyvää.”

– Hannu Lahtinen, pitkäaikainen asiakas

Vantaan Mattopesu on nyt Pesua

Oletko asioinut aiemmin Vantaan Mattopesussa ja ihmettelet nyt, mihin se katosi?

Ei huolta, emme kadonneet minnekään! Me ihan samat ihmiset, välineet ja tilat olemme täällä edelleen. Vain nimi muuttui – Vantaan Mattopesu on nyt Pesua.

Uusi nimi on yhtenäinen uuden PesuaBox-palvelumme kanssa. Voit tutustua PesuaBox-palveluun tarkemmin täältä.

Työskentelemme edelleen tutussa Retail Parkin toimipisteessä. PesuaBoxit palvelevat ympäri pääkaupunkiseutua kauppakeskuksissa, ja noutopalvelulla suhaisemme edelleen hakemaan matot vaikka kotioveltasi.

Lämpimästi tervetuloa Pesuaan!